| TVOJ LEXIKON | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Hany^.^ Admin
Broj poruka : 242 Novci : 375 Datum upisa : 23.08.2011 Godina : 23 Lokacija : New York
| Naslov: TVOJ LEXIKON Sre Avg 24, 2011 8:48 pm | |
| Ime: Prezime: Nadimak: Datum rođenja: Godište: Lokacija: Hobi: Tvoj stil: Naj boja: Idealno mjesto za zivot: Kad porastem bit ću: Tvoj moto: Naj pjevac/pjevacica/bend: Naj glumac/glumica/ekipa: Naj pjesma: Naj film/serija/emisija: Naj knjiga: Najbolji provod: Bff sa foruma: Bff u stvarnom životu: Naj forum: Pjevaš li dok se kupaš: Postavi neko pitanje(odgovoriti ću ti): Naj smajli: Komentar za kraj:
| |
|
| |
Sandra^^ Admin
Broj poruka : 87 Novci : 101 Datum upisa : 22.08.2011 Godina : 25 Lokacija : London
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 12:46 am | |
| Ime:Sandra Prezime:Tadić Nadimak:Sandrich ili Sandy Datum rođenja:1.12.2000 Godište:2000 Lokacija:Hrvatska Hobi:Pa zasad škola Tvoj stil:Ludii Naj boja:Plava Roza Narančasta Zelena Idealno mjesto za zivot:Hmm SLAPOVII Kad porastem bit ću:Nezz Tvoj moto:Što trebaš danas ne ostavljaj za sutra Naj pjevac/pjevacica/bend:SAelena Gomez & The Scene Naj glumac/glumica/ekipa:Nina Dobrev Paul Wesley Naj pjesma:Ima ihh Naj film/serija/emisija:Twilight The Vampires Diaries Friends Naj knjiga:Ima ihh Najbolji provod:Na Lunaparku xDD Bff sa foruma:SVIII Bff u stvarnom životu:Jasmina Naj forum:WCLE i WCBF Pjevaš li dok se kupaš:Ponekad xDD Postavi neko pitanje(odgovoriti ću ti):Naj broj? Naj smajli:SVIII Komentar za kraj:Baj Baj dođi mi na čaj xDD | |
|
| |
Angy^_^ ߣoom Admin
Broj poruka : 40 Novci : 57 Datum upisa : 26.08.2011 Godina : 26 Lokacija : Gardenia
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 1:08 am | |
| Ime:Anđela Prezime:Stojčić Nadimak:Anđa(što jako mrzim) Angy Datum rođenja:22.10.2000. Godište:2000. Lokacija:Kozarska Dubica (RS,BiH) Hobi:Igra i grafika:) Tvoj stil:/ Naj boja:crvena,roze Idealno mjesto za zivot:Velika bogato uređena kuća Kad porastem bit ću:Veterinar Tvoj moto:Budi ono što jesi Naj pjevac/pjevacica/bend:Avril Lavinge i Rihanna Naj glumac/glumica/ekipa:/ Naj pjesma:Girlfriend,Smile Only girl Naj film/serija/emisija:Zauvjek susjedi Naj knjiga:/ Najbolji provod:U Rudanci kod bake i djeda os moje kume i još puuno Bff sa foruma:Makyca Stellica Bff u stvarnom životu:Katarina Koruga Naj forum:ovaj i wcle Pjevaš li dok se kupaš:malo Postavi neko pitanje(odgovoriti ću ti):Kako ti se zove simpa? Naj smajli: Komentar za kraj:Baj,baj dođi mi na čaj! | |
|
| |
Maky^^ Admin
Broj poruka : 250 Novci : 347 Datum upisa : 22.08.2011 Godina : 29 Lokacija : Belgrade :D
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 1:18 am | |
| Ime:Marina Prezime:Markovic Nadimak:Maky Datum rođenja:04.03.1995. Godište:95. Lokacija:Beograd-Srbija Hobi:Hmmm...igrice..xD Tvoj stil:/ Naj boja:Bela i plava Idealno mjesto za zivot:Vila xD Kad porastem bit ću:Vaspitacica Tvoj moto:Buducnost ne moze da ceka.Treba je preduhitriti Naj pjevac/pjevacica/bend:Lady Gaga,Dzenifer Lopez Naj glumac/glumica/ekipa:Maite Perroni,Wiliam Levi,nzm Naj pjesma:Girlfriend,On the flor Naj film/serija/emisija:Titanik,Nasledje jedne dame-Napusteni Andjeo,Ja imam talenat!Ja volim Srbiju xD Naj knjiga:Winx tajne carmiksa Najbolji provod:More Grcka Bff sa foruma:Andjela <3 Bff u stvarnom životu:Milica Ostojic Naj forum:Winx Club Balkan Forum -ovaj- Wcle, Mermaid melody.. -ZAPUSTEN- Pjevaš li dok se kupaš:Ne xD Postavi neko pitanje(odgovoriti ću ti):Najj smajli? Naj smajli: Komentar za kraj: Ti me pitas koga volim Evo da ti odgovorim Brzo citaj prva slova Evo tebi odgovora
Poslednji izmenio Makyca Stellica dana Pet Avg 26, 2011 1:51 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Angy^_^ ߣoom Admin
Broj poruka : 40 Novci : 57 Datum upisa : 26.08.2011 Godina : 26 Lokacija : Gardenia
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 1:49 am | |
| | |
|
| |
Maky^^ Admin
Broj poruka : 250 Novci : 347 Datum upisa : 22.08.2011 Godina : 29 Lokacija : Belgrade :D
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 1:52 am | |
| xD nista zaboravila sam da stavim 3. e stavi avy | |
|
| |
Angy^_^ ߣoom Admin
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 2:05 am | |
| | |
|
| |
Hany^.^ Admin
Broj poruka : 242 Novci : 375 Datum upisa : 23.08.2011 Godina : 23 Lokacija : New York
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 9:46 pm | |
| naj broj?nezz.simpa mi se zove borna.naj smajli mi je . | |
|
| |
Hany^.^ Admin
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 10:12 pm | |
| Ime:hana Prezime:no,no Nadimak:hanica ili hany Datum rođenja:06.08.2002 Godište:2002 Lokacija:hr Hobi:čačkanje po forumima Tvoj stil:mješani XD Naj boja:žuta Idealno mjesto za zivot:more Kad porastem bit ću:nezz Tvoj moto:sve što možeš napraviti danas,ne ostavljaj za sutra Naj pjevac/pjevacica/bend:opća opasnost Naj glumac/glumica/ekipa: / Naj pjesma:sve od o.o Naj film/serija/emisija:ima ihh Naj knjiga:mrzim knjige Najbolji provod:u zoo Bff sa foruma:mary,maky,angy,medy... Bff u stvarnom životu:helena Naj forum: wcle i ovaj Pjevaš li dok se kupaš:ponekad znam XD Postavi neko pitanje(odgovoriti ću ti):kako si? Naj smajli: i Komentar za kraj:bye,bye sandy doći ću na čaj.
Poslednji izmenio Musa4ewer dana Sub Avg 27, 2011 9:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Maky^^ Admin
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Pet Avg 26, 2011 10:16 pm | |
| NEMOJ PISATI POST ZA POSTOM!!! | |
|
| |
^°~Florchy~°^ Moderator
Broj poruka : 63 Novci : 77 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 25 Lokacija : France
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 12:33 am | |
| Ime:Lea Prezime:- Nadimak:- Datum rođenja:29.12. Godište:1998 Lokacija:Prijedor Hobi:Slusanje muzike,sakupljanje postera,casopisa i knjiga Tvoj stil:Opusten Naj boja:Crna,crvena,pink i ljubicasta Idealno mjesto za zivot:Vila u Francuskoj Kad porastem bit ću:Forenzicar ili ekonomista Tvoj moto:/ Naj pjevac/pjevacica/bend:Pitbull/Selena Gomez/Evanescence Naj glumac/glumica/ekipa:Emma Watson i Selena Gomez Naj pjesma:Chris Brown ft. Justin Bieber - Next 2 You Naj film/serija/emisija:Harry Potter/Charmed/- Naj knjiga:Harry Potter Najbolji provod:Ovo ljeto(zasada) Bff sa foruma:Nzm Bff u stvarnom životu:Nemam Naj forum:Svi na kojim sam regana Pjevaš li dok se kupaš:Ne Postavi neko pitanje(odgovoriti ću ti):Nzm koje Naj smajli:/ Komentar za kraj:BB | |
|
| |
Hany^.^ Admin
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 4:07 am | |
| lea možeš postaviti bilo koje pitanje.onda ću ti odgovoriti. | |
|
| |
^°~Florchy~°^ Moderator
Broj poruka : 63 Novci : 77 Datum upisa : 28.08.2011 Godina : 25 Lokacija : France
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 4:10 am | |
| Ok
Domaca ili strana muzika? | |
|
| |
Hany^.^ Admin
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 4:13 am | |
| pa ako slušam opću opasnost onda domaća. | |
|
| |
Makili^^ Ne znaš da magija postoji
Broj poruka : 24 Novci : 24 Datum upisa : 28.08.2011
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 9:39 pm | |
| Ime: Marija Prezime: Tadić Nadimak: Maka, na forumu Maki Datum rođenja: 23.11.1998. Godište: '98 Lokacija: SRB - V. Gradište Hobi: Džez balet, pevanje, crtanje Tvoj stil: Sve što je u trendu je ok za mene Naj boja: Crvena Idealno mjesto za zivot: Moja kuća Kad porastem bit ću: Apotekar Tvoj moto: Sve što možeš sutra ne radi danas. Naj pjevac/pjevacica/bend: Selena Gomez & The Scene Naj glumac/glumica/ekipa: Selena Gomez i Fahriye Evcen Naj pjesma: I love you like love song Naj film/serija/emisija: Igra sudbine/Prijatelji/Ja imam talenat Naj knjiga: Ima ih Najbolji provod: U Grčkoj, i u Italiji Bff sa foruma: Neznam Bff u stvarnom životu: Ljubica Naj forum: Totally Spies Serbian Forum Pjevaš li dok se kupaš: Da Postavi neko pitanje(odgovoriti ću ti): Jeli? Naj smajli: Komentar za kraj: Vidimo se, uskoro. :* | |
|
| |
Hany^.^ Admin
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 9:43 pm | |
| m postavi pitanje na koje ti mogu odgovoriti. | |
|
| |
Makili^^ Ne znaš da magija postoji
Broj poruka : 24 Novci : 24 Datum upisa : 28.08.2011
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 10:05 pm | |
| | |
|
| |
Hany^.^ Admin
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON Ned Avg 28, 2011 10:07 pm | |
| odgovaram ti na pitanje.XD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: TVOJ LEXIKON | |
| |
|
| |
| TVOJ LEXIKON | |
|